Pages

pengguna BEUTSKIN ESSENCE

ASSALAMUALAIKUM dan selamat sejahtera semua..

hai hari nih saya nak kongsi sesuatu..ahhaha nak tahu ape..hari nih ap yg saya hajat kan selama ini..sudah berada dihadapan saye.. selain dari samsung s2 kan.ahaha takpelah hp takde rezeki lagi
oke sekarang nih saya dah dapat sekotak BEUTSKIN ESSENCE taw..baru nak try.yela cube tgok kulit adira..cantek sgad..sy jeles tuh sy beli ahahha..lagipon muke da trok..org kate kalo nak kulit cantek sebenanye makan suplement..sbb mybe dlm badan kite byak toksik.ahha
so nihla hajat yg sy impikan

seriusly muka exited sgad taw..ahahhaha..mane tahu dapat muke sebersih adira..wow..
so sekarang sy adlah pengguna BEUTSKIN ESSECNE

nnty sy akan buat review selepas dan sebelum tgok ad perubahan tak.ahahha..kalau ad alhamdulillah
itu sahaja saya nak kongsi.. 
bye assalamualaikum :)

3 comments:

Afika Syafrizon said...

hye tasya , nak tanya ni beli kat mana and harga berapa ? hee :)

merah jambu(natasha azureen) said...

beli dekat stokis die. rm 240+ ahli belian kedua baru rm 200 nak ke?

NURUL HUSNA said...

Kalau berminat nk beli beutskin bleh whatapps/ line/ viber / msg sy di 0194528174.. jualan penghabisn stok..harga ahli yerus pada kotak pertama:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...